Jäsentuotteet

Jäsentuotteet

Erehtyvätkö vastaantulijat aina rotuarvailluisaan? Onko rotumme nimeä vaikea tavata uteliaille? Nyt voit sinäkin edistää rotumme tunnettavuutta uusilla upeilla jäsentuotteillamme! Kotiin, harrastuksiin tai vaikkapa työpaikalle!

Tuotevalikoimamme

Tällä hetkellä varastostamme löytyy jumppareppuja sekä juomapulloja. Yhdistyksen jäsenille hinnat ovat ylläolevat 23€/jumppareppu ja 25€/juomapullo. Yhdistyksen ulkopuolisille hintoihin lisätään 5€. Ostaja maksaa tuotteen pakkaus- ja toimituskulut. Tilaa omasi: volpparitoimitus@gmail.com Tuotteita saatavilla rajoitetusti!

Jumppareppu
Recycled jumppareppu on kierrätettyä polyesteriä. Se on valmistettu neljästä muovipullosta. Jumpparepussa on vetoketjullinen sivutasku, jonka vetimissä heijastavat yksityiskohdat. Paksut vetonarut. Voit valita jumpparepun joko yhdistyksen logolla tai volpinon pää -kuvituksella.

Kierrätettyä 300D-polyesteriä. Paino: 150 g/m², 40 x 48 cm, 15 litraa.

Juomapullo
Leak free -thermopullo. Pitää kuumat juomat kuumina ja kylmät kylminä. 500ml. Yhdistyksen logolla.

Muita yhdistyksen jäsentuotteita on saatavilla ainoastaan yhteistilauksien yhteydessä. Ilmoitamme uusista tilausmahdollisuuksista tällä sivulla sekä yhdityksen eri sosiaalisen median kanavilla. Pysy kuulolla!